DESCRIPCIÓ
El taller es desenvoluparà en espais adequats per realitzar l’activitat en funció del menú triat (microones o fogons). Els Centres educatius han de comptar amb espais equipats amb taules per manipular els aliments i un punt d’aigua per rentar tant els estris com els aliments necessaris per cuinar el menú triat. El Centre educatius també es farà càrrec de facilitar gels hidroalcohòlics autoritzats amb activitat viricida per a la neteja de mans i superfícies, així com de proporcionar els plats, gots, coberts, terrines, tovallons de paper i beguda (aigua) per fer el tastet l’alumnat.
El tallers és actiu i participatiu, i es divideix en dues parts:
Part teòrica (30 minuts)
Part pràctica (90 minuts): Preparar un menú amb un primer plat, un segon plat i unes postres. Una vegada elaborat el menú, els alumnes tastaran el que han cuinat.
Els menús els podeu consultar a la web: https://www.cuinasensepares.cat/es/
Material de suport/Requisits:
-Cuina /espai amb un mínim de 25 m2 aproximadament
-Un mínim de 10 i un màxim de 14 assistents amb edats de 14 a 18 anys
-Assegurança del taller
-Disposar d’una farmaciola i d’un telèfon d’emergències
-Aplicar les mesures de protecció establertes per les autoritats amb la pandèmia per la COVID-19
-Qualsevol anul·lació s’ha de comunicar amb un mínim de 7 dies d’antelació